Without A

Wis rong dino iki inyong keroso nggreges, Sedulur. ‘Mben turu, mesthi ngelilir. Wethengku kembung, ‘njur soko njerone methu suworo “ooog”. ‘Njur inyong ngombe sirup tombo kembung, nembe iso turu ‘neh.

Kiro-kiro kenopo yo, Sedulur? Ngimpiku yo wingi-wingi iki rusuh, gelut-gelut ugo serem-serem horor. Opo iyo inyong kesupen moco dungo sedurunge turu? Opo goro-goro sedurunge turu inyong mboten pipis sek utowo wudu?

‘Piye ki, Sedulur?

12 pemikiran pada “Without A

Silakan berkomentar sesuka hati

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s