Panas

Dina iki rasa-rasane panas banget. Biyasane iku, cah, wingi-wingi wayah semene langit mendung uga bledhek gludag-gludug nyeremake. Saiki durung ana tanda-tanda sore iki bakal udan kaya adate.

Wis semene wae, lah. Cekap semanten. Sakjane kawit winginane iku aku arep mbahas tabloid ingkang dhuweni tema berita didhagelanke alias berita parodhi. Liya dina wae yo, cah. InsyaAllah, mugi-mugi kita sedaya dipun paringi umur ingkang kathah lan artha ingkang dhawa lan suwi. Amin.

Silakan berkomentar sesuka hati

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s