Wayah

Ing dalem wanci sore, ing salah sawijining dina tasyrik ingkang semromong hawane, aku lelungguhan nang buri omah. Nang buri iku ana taman sak kadare sing diwujudake dening pot-pot ingkang ditanduri woh-wohan kembang-kembangan. Kabeh sekirane ana welasan pot, ana pot cilik, pot sedeng, lan pot gedhe.

Kembang (1)

Dina wingi-winginane langit mendung tapi ora sida-sida udan. Tau udan tapi mung gerimis sak umryukan, sedela thothok. Mulane kuwi hawane sore iku panas lan nyumukake. Banjur lelungguhan sambi nyawang kembang-kembang bisa nggawe ati adem. Iya, ora?

Kembang (2)

Katrangan:

Postingan menika dak tulis amarga entuk inspirasi saka postingane Ngumbah Flashdisk. Matur nuwun sanget, Masjek. Muga-muga uripe berkah lan ndang nikah.

Kembang (3)

6 pemikiran pada “Wayah

Silakan berkomentar sesuka hati

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s