Kutipan Pekan Ini: Setiap Insan

“Saben uwong kalairake kanthi mardika lan darbe martabat lan hak-hak kang padha. Kabeh pinaringan akal lan kalbu sarta kaajab pasrawungan anggone memitran siji lan sijine kanthi jiwo sumadulur.”
(Pasal 1 Deklarasi Universal Hak Asasi Manusia)

Sumber: http://www.omniglot.com/writing/javanese.htm

5 pemikiran pada “Kutipan Pekan Ini: Setiap Insan

  1. apa iya ham kuwi kaleksanan temenan, dhelenge negara sik gedhe banget kae, sak karepe dhewe, yen kanca ya dibelani arepa mateni wong ewunan, nanging yen udhu kanca ya diubek-ubek negarane

    Suka

Silakan berkomentar sesuka hati

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s